Vyhľadávanie nehnuteľností

Kategórie nehnuteľností

Posledne prezerané ponuky

Najvýhodnejšie ponuky

video

Sme členmi NARKS


Certifikáty


ADOMIS – realitná kancelária

Máte na predaj nehnuteľnosť?
Chcete kúpiť byt, dom, pozemok alebo inú nehnuteľnosť?
Veríme, že naša ponuka nehnuteľností Vás osloví a budete spokojní s našimi službami.
Realitná kancelária ADOMIS sa zaoberá sprostredkovaním predaja, kúpy a prenájmu týchto nehnuteľností :
byt, rodinný dom, pozemok,
chata a chalupa, kancelársky,
obchodný a výrobný priestor,
v meste Košice a v Košickom kraji

Ponuka

ADOMIS – Predaj HOTEL PLÁŽ *** v... ADOMIS – Predaj HOTEL PLÁŽ *** v rekreačnom uzemí Čaňa, Košice - okolie Ponúkame na predaj HOTEL PLÁŽ *** v rekreačnej lokalite Čaňa – Čaňanské jazerá, Košice-Okolie. Momentálne je hotel už v čiastočnej prevádzke, ale... Cena:
0,00 €
Lokalita:
Čaňa
ADOMIS -ponuka na predaj rodinný... ADOMIS -ponuka na predaj rodinný dom s vonkajším bazénom po kompletnej rekonštrukcii ,  obec Hidvégardó. Ponúkame na predaj rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii v obci Hidvégardó . Hidvégardó je dedinka v Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe v... Cena:
255.000 €
Lokalita:
Hidvégardó
ADOMIS -ponuka na predaj rodinný... ADOMIS -ponuka na predaj rodinný dom,  obec Hidvégardó. Popis ponúkanej nehnuteľnosti: Ponúkame na predaj rodinný domček v obci Hidvégardó . Hidvégardó je dedinka v Boršodsko-abovsko-zemplínskej... Cena:
35.000 €
Lokalita:
Hidvégardó
ADOMIS -ponuka na predaj... ADOMIS -ponuka na predaj komerčný objekt, Moldava nad Bodvou ADOMIS -ponuka na predaj komerčný objekt v Moldave nad Bodvou Pre klientov s podnikateľským zámerom je v ponuke na predaj samostatná budova,... Cena:
150.000 €
Lokalita:
Moldava nad Bodvou
ADOMIS -ponuka na predaj rodinný... ADOMIS -ponuka na predaj rodinný dom,  komerčný objekt, obec Hidvégardó. Pre klientov s podnikateľským zámerom je v ponuke na predaj budova, rodinného domu v obci Hidvégardó. Hidvégardó je dedinka v... Cena:
34.000 €
Lokalita:
Hidvégardó
ADOMIS - predám rodinný dom,... ADOMIS - predám rodinný dom, Moldava nad Bodvou ADOMIS -ponuka na predaj komerčný objekt v Moldave nad Bodvou Pre klientov s podnikateľským zámerom je v ponuke na predaj samostatná budova,... Cena:
150.000 €
Lokalita:
Moldava nad Bodvou
ADOMIS – ponúkame na predaj... ADOMIS –  ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Hídvegardó Maďarsko Ponúkame Vám na predaj v zastavanej časti obce Hídvegardó budúci stavebný pozemok, v súčasnosti vedený ako orná pôda o výmere 2000 m2, vhodný ako... Cena:
0,00 €
Lokalita:
Hidvégardó
ADOMIS - predáme 4izb.bungalov... ADOMIS - predáme 4izb.bungalov č.1,512m2,čerpadlo,rekuperácia,Chrastné, vodovod, asfalt, len 11km z Košíc Ponúkame Vám na predaj pekný nadštandardný bungalov č.1 so 4 izbami a pekným pozemkom v tichej a novej lokalite obce Chrastné s rýchlym dojazdom do... Cena:
290.000 €
Lokalita:
Chrastné
ADOMIS - predávam 2-izbový byt s... ADOMIS - predávam 2-izbový byt s garážou, Kisdyho ulica, Košice - SEVER Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt s garážou v mestskej časti Košice - SEVER, Kisdyho ulica. Úžitková plocha : 62m2 Pivnica : 1,5 m2 Podlažie... Cena:
200.000 €
Lokalita:
Košice-Sever
ADOMIS - Ponúkam Vám na predaj... ADOMIS - Ponúkam Vám na predaj 2-izbový byt, Kisdyho ulica, Košice - SEVER Ponúkam Vám na predaj 2 izbový byt v mestskej časti Košice - SEVER, Kisdyho ulica. Úžitková plocha : 62m2 Pivnica : 1,5 m2 Podlažie : 4/4... Cena:
163.000 €
Lokalita:
Košice-Sever
ADOMIS - predám 8-izbový... ADOMIS - predám 8-izbový priestraný rodinný dom, úžitková plocha 473 m2, Rulandská ulica, Košice - Krásna, Na Hore Ponúkam na predaj priestranný dvojpodlažný rodinný dom s dvojgarážou na Rulandskej ulici, mestská časť Krásna, Na Hore. Dom je umiestnený v... Cena:
799.000 €
Lokalita:
Košice-Krásna
ADOMIS - predám 4-izb tehlový... ADOMIS - predám 4-izb tehlový byt, 108m2 + parkovanie, Tomášikova ulica, Košice - Sever Ponúkame na predaj netradičný 4-izbový tehlový byt Tomášikova ulica, Košice - Sever. Úžitková plocha bytu : 103 m2 Pivnica : 5 m2 Celková... Cena:
288.990 €
Lokalita:
Košice-Sever