Vyhľadávanie nehnuteľností

Kategórie nehnuteľností

Posledne prezerané ponuky

Najvýhodnejšie ponuky

video

Sme členmi NARKS


Certifikáty


ADOMIS – realitná kancelária

Máte na predaj nehnuteľnosť?
Chcete kúpiť byt, dom, pozemok alebo inú nehnuteľnosť?
Veríme, že naša ponuka nehnuteľností Vás osloví a budete spokojní s našimi službami.
Realitná kancelária ADOMIS sa zaoberá sprostredkovaním predaja, kúpy a prenájmu týchto nehnuteľností :
byt, rodinný dom, pozemok,
chata a chalupa, kancelársky,
obchodný a výrobný priestor,
v meste Košice a v Košickom kraji

Ponuka

ADOMIS - prenájom FOR RENT 3-izb... ADOMIS - prenájom FOR RENT 3-izb byt, Obdody, Košice –Západ, kompletne zariadený. Ponúkam na prenájom 3-izbový byt, bez balkóna, ulica Obdody, Košice –Západ Terasa. Byt má rozlohu 56 m2 a nachádza sa na vyvýšenom prízemí.... Cena:
680 €/mesiac
Lokalita:
Košice-Západ
ADOMIS - Ponúkame na prenájom... ADOMIS - Ponúkame na prenájom kancelária 40m2, ulica Toryská, Košice - Západ Ponúkame na prenájom miestnosť - 40m2 (rozmery 5,8m x 6,8m), ulica Toryská, Košice (hneď vedľa OC Galéria). Priestor je kompletne... Cena:
700 €/mesiac
Lokalita:
Košice-Západ
ADOMIS - prenájom FOR RENT... ADOMIS - prenájom FOR RENT 3-izbový zariadený byt, ulica L. Novomeského, Košice-Staré Mesto Ponúkame Vám na prenájom kompletne zariadený 3-izbový byt, ulica L. Novomeského, Košice-Staré Mesto Úžitková plocha bytu je 68m2. Nachádza sa na... Cena:
780 €/mesiac
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predám murovanú chatu... ADOMIS - predám murovanú chatu so záhradou, Sokoľ - Košice - okolie. Ponúkam na predaj murovanú chatu so záhradou, Sokoľ - Košice - okolie. Chata je trojpodlažná v osobnom vlastníctve, nachádza sa v peknom a... Cena:
105.000 €
Lokalita:
Sokoľ
ADOMIS - Novostavba 4 - izbový... ADOMIS - Novostavba 4 - izbový dom v lukratívej lokalite - Nová Terasa Ponúkam vám formou exkluzívneho zastúpenia klienta dom na predaj v jednej z TOP lokalít v Košiciach s ľahkou dostupnosťou a blízko do centra... Cena:
615.000 €
Lokalita:
Košice-Západ
ADOMIS - Priestory na prízemí,... ADOMIS - Priestory na prízemí, 81m2, Hlavná ulica, VITÉZOV DVOR, Košice – Staré mesto Ponúkame na prenájom obchodný priestor o výmere 81m2 v centre Košíc, Hlavná 40, Obchodný dom Vitézov dvor, Košice – Staré Mesto. Vstup do... Cena:
979 €/mesiac
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - Prenájom skladových... ADOMIS - Prenájom skladových priestorov, 1600m2, Košice Ponúkame na prenájom skladový, výrobný a kancelársky priestor o celkovej rozlohe 1600,70 m2 v priemyselnom areáli Košice IV, s priamym prístupom k... Cena:
4,33 €/mesiac
Lokalita:
Košice-Juh
ADOMIS - Prenájom skladových... ADOMIS - Prenájom skladových priestorov, 829m2 /413m2+413m2/, Košice Ponúkame na prenájom skladový, výrobný a kancelársky priestor o celkovej rozlohe cca 829,82 m2 v priemyselnom areáli Košice IV, s priamym prístupom... Cena:
3,50 €/mesiac
Lokalita:
Košice-Juh
ADOMIS - Prenájom skladových... ADOMIS - Prenájom skladových priestorov, 849m2, Košice Ponúkame na prenájom skladový, výrobný a kancelársky priestor o celkovej rozlohe cca 849,03 m2 v priemyselnom areáli Košice IV, s priamym prístupom... Cena:
3,50 €/mesiac
Lokalita:
Košice-Juh
ADOMIS - Predáme 1izbový... ADOMIS - Predáme 1izbový bezbariérový byt 53m2 Pribinova, v historickom centre Košíc, loggia, výťah, pivnica, Hlavná ulica. Ponúkame Vám na predaj 1-izbový byt v TOP lokalite, v samom srdci mesta, mestská časť Košice-Staré Mesto, roh Pribinovej a Hlavnej ulice, priamo... Cena:
163.200 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS – Predaj HOTEL PLÁŽ *** v... ADOMIS – Predaj HOTEL PLÁŽ *** v rekreačnom uzemí Čaňa, Košice - okolie Ponúkame na predaj HOTEL PLÁŽ *** v rekreačnej lokalite Čaňa – Čaňanské jazerá, Košice-Okolie. Momentálne je hotel už v čiastočnej prevádzke, ale... Cena:
0,00 €
Lokalita:
Čaňa
ADOMIS -ponuka na predaj rodinný... ADOMIS -ponuka na predaj rodinný dom s vonkajším bazénom po kompletnej rekonštrukcii ,  obec Hidvégardó. Ponúkame na predaj rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii v obci Hidvégardó . Hidvégardó je dedinka v Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe v... Cena:
255.000 €
Lokalita:
Hidvégardó