Vyhľadávanie nehnuteľností

Kategórie nehnuteľností

Posledne prezerané ponuky

Najvýhodnejšie ponuky

video

Sme členmi NARKS


Certifikáty


ADOMIS – realitná kancelária

Máte na predaj nehnuteľnosť?
Chcete kúpiť byt, dom, pozemok alebo inú nehnuteľnosť?
Veríme, že naša ponuka nehnuteľností Vás osloví a budete spokojní s našimi službami.
Realitná kancelária ADOMIS sa zaoberá sprostredkovaním predaja, kúpy a prenájmu týchto nehnuteľností :
byt, rodinný dom, pozemok,
chata a chalupa, kancelársky,
obchodný a výrobný priestor,
v meste Košice a v Košickom kraji

Ponuka

ADOMIS - 4-izbový nadštandardný... ADOMIS - 4-izbový nadštandardný bungalov Čaňa,tepelmé.čerpadlo,784m2, iba 10km z Košíc. Pripravujeme pre vás na predaj len u nás exkluzívne budúcu Novostavbu - pekný 4 izbový bungalov Na kľúč, s rýchlym dojazdom do Košíc, v peknej... Cena:
294.900 €
Lokalita:
Čaňa
ADOMIS - predáme 6izbová... ADOMIS - predáme 6izbová nadštandardná novostavba 185m2,2x kúpelňa,krb,733m2, obec Janovík Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení nadštandardný dispozične výborne riešený 2-podlažný rodinný dom v obci medzi Košicami a Prešovom,... Cena:
184.900 €
Lokalita:
Janovík
ADOMIS - predáme 5,6izbový... ADOMIS - predáme 5,6izbový nadštandardný rodinný dom,aj 2generačný(3izby+2izby),novostavba 185m2,2x kúpelňa,2x kuchyňa,krb,2x vstup,733m2, obec Janovík Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení nadštandardný dispozične výborne riešený 2-podlažný rodinný dom v obci medzi Košicami a Prešovom,... Cena:
184.900 €
Lokalita:
Janovík
ADOMIS - predáme 1izbový... ADOMIS - predáme 1izbový bezbariérový byt 53m2 v historickom centre Košíc,loggia, výťah, pivnica, Hlavná ulica. Ponúkame Vám na predaj 1-izbový byt v TOP lokalite, v samom srdci mesta, mestská časť Košice-Staré Mesto, roh Pribinovej a Hlavnej ulice, priamo... Cena:
163.200 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predáme 4izbový dom... ADOMIS - predáme 4izbový dom Novostavba 118m2,galéria,2xkúpelňa,768m2,asfalt.prístup,Beniakovce Ponúkame Vám na predaj pekný rodinný dom v štádiu rozostavaná uzavretá hrubá stavba so zastrešením, s peknou výmerou vnútorných priestorov a... Cena:
225.900 €
Lokalita:
Beniakovce
ADOMIS - predáme 4izb.bungalov,... ADOMIS - predáme 4izb.bungalov, kompletne dokončený Chrastné, vodovod, asfalt, len 11km z Košíc Ponúkame Vám na predaj pekný nadštandardný bungalov č.3 so 4 izbami a pekným pozemkom v tichej a novej lokalite obce Chrastné s rýchlym dojazdom do... Cena:
325.000 €
Lokalita:
Chrastné
ADOMIS - predáme 3-izbový... ADOMIS - predáme 3-izbový bezbariérový byt 68m2, mezonet,výťah,parkovanie vo dvore,pivnica,historická budova, Hlavná ulica Košice centrum. Ponúkame vám na predaj 3-izbový mezonetový byt 68m2 v centre Košíc v historickej budove na Hlavnej ulici, s vlastným parkovaním vo dvore. Výmera... Cena:
205.000 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predáme 3-izbový... ADOMIS - predáme 3-izbový mezonet 68m2, výťah,parkovanie vo dvore,pivnica,historická budova, Hlavná ulica Košice centrum. Ponúkame vám na predaj 3-izbový mezonetový byt 68m2 v centre Košíc v historickej budove na Hlavnej ulici, s vlastným parkovaním vo dvore. Výmera... Cena:
205.000 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - Predám pekný stavebný... ADOMIS - Predám pekný stavebný pozemok 961m2 Bačkov, 35min z Košíc, vodovod, asfaltová cesta. Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení pekný stavebný pozemok ,,C,, na výstavbu rodinného domu s asfaltovým prístupom, vlastnou podielovou... Cena:
39.900 €
Lokalita:
Bačkov
ADOMIS - Predám pekný stavebný... ADOMIS - Predám pekný stavebný pozemok 843m2 Bačkov, 35min z Košíc, vodovod, asfaltová cesta. Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení pekný stavebný pozemok ,,C,, na výstavbu rodinného domu s asfaltovým prístupom, vlastnou žumpou,... Cena:
39.900 €
Lokalita:
Bačkov
ADOMIS - predáme celoročný... ADOMIS - predáme celoročný 2izbový modulový dom 25m2,chata - záhradný domček - kancelária, kuchyňa, sprcha, wc Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení celoročné využívateľný zateplený pekný modulový domček, vyrobený na objednávku, so samostatnou... Cena:
32.900 €
Lokalita:
Košice-Kavečany
ADOMIS - Predám pekný stavebný... ADOMIS - Predám pekný stavebný pozemok 1804m2 Bačkov, 35min z Košíc, vodovod, asfaltová cesta. Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení pekný stavebný pozemok ,,C,, na výstavbu rodinného domu, alebo aj 2 domov vedľa seba, s asfaltovým... Cena:
69.900 €
Lokalita:
Bačkov