Vyhľadávanie nehnuteľností

Kategórie nehnuteľností

Posledne prezerané ponuky

Najvýhodnejšie ponuky

video

Sme členmi NARKS


Certifikáty


ADOMIS – realitná kancelária

Máte na predaj nehnuteľnosť?
Chcete kúpiť byt, dom, pozemok alebo inú nehnuteľnosť?
Veríme, že naša ponuka nehnuteľností Vás osloví a budete spokojní s našimi službami.
Realitná kancelária ADOMIS sa zaoberá sprostredkovaním predaja, kúpy a prenájmu týchto nehnuteľností :
byt, rodinný dom, pozemok,
chata a chalupa, kancelársky,
obchodný a výrobný priestor,
v meste Košice a v Košickom kraji

Ponuka

ADOMIS - Ponúkame Vám na predaj... ADOMIS - Ponúkame Vám na predaj dve novostavby rodinného domu typu bungalov, Kokšov Bakša Ponúkame Vám na predaj novostavby rodinných domov typu bungalov v obci Kokšov Bakša vzdialenej od centra Košíc (Aupark) 13 km. Ide o dve identické... Cena:
dohodou
Lokalita:
Kokšov-Bakša
ADOMIS - ponúkame Vám na predaj... ADOMIS - ponúkame Vám na predaj dve novostavby rodinného domu typu bungalov, Kokšov Bakša Ponúkame Vám na predaj novostavby rodinných domov typu bungalov v obci Kokšov Bakša vzdialenej od centra Košíc (Aupark) 13 km. Ide o dve identické... Cena:
223.000 €
Lokalita:
Kokšov-Bakša
ADOMIS – Predaj HOTEL PLÁŽ *** v... ADOMIS – Predaj HOTEL PLÁŽ *** v rekreačnom uzemí Čaňa, Košice - okolie Ponúkame na predaj HOTEL PLÁŽ *** v rekreačnej lokalite Čaňa – Čaňanské jazerá, Košice-Okolie. Momentálne je hotel už v čiastočnej prevádzke, ale... Cena:
0,00 €
Lokalita:
Čaňa
ADOMIS – Predaj 2 izbový byt,... ADOMIS – Predaj 2 izbový byt, 65m2, s balkónom, Pasteurovo námestie, Košice-Juh Ponúkame na predaj 2 izbový tehlový byt, Pasteurovo námestie, v OV, sídlisko JUH, Košice IV. Byt má 65m2, plus balkón a pivnica, na prvom... Cena:
168.900 €
Lokalita:
Košice-Juh
ADOMIS – ponúkame na predaj... ADOMIS – ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Moldava nad Bodvou Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok - pre rodinný dom na Hlavnej ulici v Moldave nad Bodvou . Výmera pozemku : 1348 m 2 Typ : pozemok... Cena:
137.900 €
Lokalita:
Moldava nad Bodvou
ADOMIS -ponuka na predaj... ADOMIS -ponuka na predaj komerčný objekt, Moldava nad Bodvou ADOMIS -ponuka na predaj komerčný objekt v Moldave nad Bodvou Pre klientov s podnikateľským zámerom je v ponuke na predaj samostatná budova,... Cena:
150.000 €
Lokalita:
Moldava nad Bodvou
ADOMIS -ponuka na predaj rodinný... ADOMIS -ponuka na predaj rodinný dom,  komerčný objekt, obec Hidvégardó. Pre klientov s podnikateľským zámerom je v ponuke na predaj budova, rodinného domu v obci Hidvégardó. Hidvégardó je dedinka v... Cena:
34.000 €
Lokalita:
Hidvégardó
ADOMIS - predám rodinný dom,... ADOMIS - predám rodinný dom, Moldava nad Bodvou ADOMIS -ponuka na predaj komerčný objekt v Moldave nad Bodvou Pre klientov s podnikateľským zámerom je v ponuke na predaj samostatná budova,... Cena:
150.000 €
Lokalita:
Moldava nad Bodvou
ADOMIS – ponúkame na predaj... ADOMIS –  ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Hídvegardó Maďarsko Ponúkame Vám na predaj v zastavanej časti obce Hídvegardó budúci stavebný pozemok, v súčasnosti vedený ako orná pôda o výmere 2000 m2, vhodný ako... Cena:
0,00 €
Lokalita:
Hidvégardó
ADOMIS - Predáme bezbariérový... ADOMIS - Predáme bezbariérový krásný1,5izbový tehlový byt 45m2,rekonštrukcia,historické centrum Alžbetina ulica,Košice Pre klientov, ktorí by radi bývali v centre mesta, poprípade aj ako investíciu ponúkame na predaj 1,5 izbový 45 m2 tehlový byt tichom dvore po... Cena:
157.000 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predáme 3izbový byt,... ADOMIS - predáme 3izbový byt, bezbariérový vstup do bytu, 75m2 v historickom centre Košíc, výťah, parkovanie v uzatvorenom dvore, pivnica, Hlavná ulica. Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v TOP lokalite, v samom srdci mesta, mestská časť Košice-Staré Mesto, roh Pribinovej a Hlavnej ulice, priamo... Cena:
275.900 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predáme atraktívny... ADOMIS - predáme atraktívny komerčný priestor v centre Košíc 19m2, len 20m k rohu ulice Hlavná, blízko Námestia Maratóna mieru Ponúkame Vám na predaj len u nás polohou exkluzívny komerčný a prevádzkový priestor v mestskej časti Košice-Staré Mesto, v samom srdci mesta.... Cena:
85.000 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto