Vyhľadávanie nehnuteľností

Kategórie nehnuteľností

Posledne prezerané ponuky

Najvýhodnejšie ponuky

video

Sme členmi NARKS


Certifikáty


ADOMIS – realitná kancelária

Máte na predaj nehnuteľnosť?
Chcete kúpiť byt, dom, pozemok alebo inú nehnuteľnosť?
Veríme, že naša ponuka nehnuteľností Vás osloví a budete spokojní s našimi službami.
Realitná kancelária ADOMIS sa zaoberá sprostredkovaním predaja, kúpy a prenájmu týchto nehnuteľností :
byt, rodinný dom, pozemok,
chata a chalupa, kancelársky,
obchodný a výrobný priestor,
v meste Košice a v Košickom kraji

Ponuka

ADOMIS -ponuka na predaj rodinný... ADOMIS -ponuka na predaj rodinný dom,  komerčný objekt, obec Hidvégardó. Pre klientov s podnikateľským zámerom je v ponuke na predaj budova, rodinného domu v obci Hidvégardó. Hidvégardó je dedinka v... Cena:
34.000 €
Lokalita:
Hidvégardó
ADOMIS - predám rodinný dom,... ADOMIS - predám rodinný dom, Moldava nad Bodvou ADOMIS -ponuka na predaj komerčný objekt v Moldave nad Bodvou Pre klientov s podnikateľským zámerom je v ponuke na predaj samostatná budova,... Cena:
150.000 €
Lokalita:
Moldava nad Bodvou
ADOMIS – ponúkame na predaj... ADOMIS –  ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Hídvegardó Maďarsko Ponúkame Vám na predaj v zastavanej časti obce Hídvegardó budúci stavebný pozemok, v súčasnosti vedený ako orná pôda o výmere 2000 m2, vhodný ako... Cena:
0,00 €
Lokalita:
Hidvégardó
ADOMIS - Predáme bezbariérový... ADOMIS - Predáme bezbariérový krásný1,5izbový tehlový byt 45m2,rekonštrukcia,historické centrum Alžbetina ulica,Košice Pre klientov, ktorí by radi bývali v centre mesta, poprípade aj ako investíciu ponúkame na predaj 1,5 izbový 45 m2 tehlový byt tichom dvore po... Cena:
157.000 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predáme 3izbový byt,... ADOMIS - predáme 3izbový byt, bezbariérový vstup do bytu, 75m2 v historickom centre Košíc, výťah, parkovanie v uzatvorenom dvore, pivnica, Hlavná ulica. Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v TOP lokalite, v samom srdci mesta, mestská časť Košice-Staré Mesto, roh Pribinovej a Hlavnej ulice, priamo... Cena:
275.900 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predáme atraktívny... ADOMIS - predáme atraktívny komerčný priestor v centre Košíc 19m2, len 20m k rohu ulice Hlavná, blízko Námestia Maratóna mieru Ponúkame Vám na predaj len u nás polohou exkluzívny komerčný a prevádzkový priestor v mestskej časti Košice-Staré Mesto, v samom srdci mesta.... Cena:
85.000 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predám 4izbový... ADOMIS - predám 4izbový skolaudovaný bungalov, Čaňa,tep.čerpadlo,800m2, kompletne dokončený, iba 10km z Košíc. Ponúkame vám na predaj len u nás EXKLUZÍVNU NOVOSTAVBU pekného 4 - izbového rodinného domu typ bungalov v štádiu kompletne dokončeného domu,... Cena:
307.900 €
Lokalita:
Čaňa
ADOMIS - prenájom bezbariérových... ADOMIS - prenájom bezbariérových priestorov 38m2 v historickom centre, Hlavná ulica Košice Ponúkame na prenájom pekné obchodné a kancelárske priestory s bezbariérovým prístupom v Košiciach, prístup pešia zóna Hlavnej ulice a zároveň vstup... Cena:
500 €/mesiac
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predám pekný slnečný... ADOMIS - predám pekný slnečný stavebný pozemok 539m2 s kompletnými IS (kanalizácia, plyn,voda,elektrika), asfaltová cesta, iba 15min z Košíc cez diaľnicu,Bidovce. Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení pekný stavebný slnečný pozemok pripravený na okamžitú výstavbu rodinného domu, aj 2-podlažného v TOP... Cena:
79.900 €
Lokalita:
Bidovce
ADOMIS - predáme atraktívny... ADOMIS - predáme atraktívny komerčný priestor v centre Košíc 19m2, len 20m k rohu ulice Hlavná, blízko Maratónca mieru Ponúkame Vám na predaj len u nás polohou exkluzívny komerčný a prevádzkový priestor v mestskej časti Košice-Staré Mesto, v samom srdci mesta.... Cena:
85.000 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predáme komerčný... ADOMIS - predáme komerčný priestor 87m2 s výkladom (3x obchod, kancelária), historická budova, Košice centrum, Hlavná ulica. Ponúkame vám na predaj len u nás komerčný, prevádzkový, kancelársky priestor s perfektnou lokalizáciou, historická budova v Košiciach, vstup priamo... Cena:
319.900 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predáne stavebný... ADOMIS - predáne stavebný pozemok pre rodinný dom s povolením, obec Komárovce,  okres Košice - okolie. Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení stavebný pozemok s právoplatným stavebným povolením - pre rodinný dom, obec Komárovce, okres Košice... Cena:
69.900 €
Lokalita:
Komárovce