Vyhľadávanie nehnuteľností

Kategórie nehnuteľností

Posledne prezerané ponuky

Najvýhodnejšie ponuky

video

Sme členmi NARKS


Certifikáty


ADOMIS – realitná kancelária

Máte na predaj nehnuteľnosť?
Chcete kúpiť byt, dom, pozemok alebo inú nehnuteľnosť?
Veríme, že naša ponuka nehnuteľností Vás osloví a budete spokojní s našimi službami.
Realitná kancelária ADOMIS sa zaoberá sprostredkovaním predaja, kúpy a prenájmu týchto nehnuteľností :
byt, rodinný dom, pozemok,
chata a chalupa, kancelársky,
obchodný a výrobný priestor,
v meste Košice a v Košickom kraji

Ponuka

ADOMIS - Predám zrekonštrovaný... ADOMIS - Predám zrekonštrovaný 5-izbový dom, 2-podlažný 170 m2, Nižný Klátov Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení útulný 5-izbový dom , 2-podlažný s čiastočným podpivničeným, obec Nižný Klátov, Cintorínska ulica.... Cena:
255.000 €
Lokalita:
Nižný Klátov
ADOMIS - Predáme 3-izb.chatu na... ADOMIS - Predáme 3-izb.chatu na celoročné užívanie, Geča, iba 10 km od Košíc Ponúkame Vám na predaj chatu, v chatovej oblasti Geča. Na pozemku sa nachádza altánok, pri ktorom je záhradný gril, pizza pec a údiareň. Iba... Cena:
130.000 €
Lokalita:
Geča
ADOMIS - predáme 4izb.bungalov,... ADOMIS - predáme 4izb.bungalov, kompletne dokončený Chrastné, vodovod, asfalt, len 11km z Košíc Ponúkame Vám na predaj pekný nadštandardný bungalov č.3 so 4 izbami a pekným pozemkom v tichej a novej lokalite obce Chrastné s rýchlym dojazdom do... Cena:
325.000 €
Lokalita:
Chrastné
ADOMIS - predáme 3-izbový... ADOMIS - predáme 3-izbový bezbariérový byt 68m2, mezonet,výťah,parkovanie vo dvore,pivnica,historická budova, Hlavná ulica Košice centrum. Ponúkame vám na predaj 3-izbový mezonetový byt 68m2 v centre Košíc v historickej budove na Hlavnej ulici, s vlastným parkovaním vo dvore. Výmera... Cena:
205.000 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - predáme 3-izbový... ADOMIS - predáme 3-izbový mezonet 68m2, výťah,parkovanie vo dvore,pivnica,historická budova, Hlavná ulica Košice centrum. Ponúkame vám na predaj 3-izbový mezonetový byt 68m2 v centre Košíc v historickej budove na Hlavnej ulici, s vlastným parkovaním vo dvore. Výmera... Cena:
205.000 €
Lokalita:
Košice-Staré Mesto
ADOMIS - Predám pekný stavebný... ADOMIS - Predám pekný stavebný pozemok 961m2 Bačkov, 35min z Košíc, vodovod, asfaltová cesta. Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení pekný stavebný pozemok ,,C,, na výstavbu rodinného domu s asfaltovým prístupom, vlastnou podielovou... Cena:
43.900 €
Lokalita:
Bačkov
ADOMIS - Predám pekný stavebný... ADOMIS - Predám pekný stavebný pozemok 843m2 Bačkov, 35min z Košíc, vodovod, asfaltová cesta. Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení pekný stavebný pozemok ,,C,, na výstavbu rodinného domu s asfaltovým prístupom, vlastnou žumpou,... Cena:
43.900 €
Lokalita:
Bačkov
ADOMIS - predáme celoročný... ADOMIS - predáme celoročný 2izbový modulový dom 25m2,chata - záhradný domček - kancelária, kuchyňa, sprcha, wc Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení celoročné využívateľný zateplený pekný modulový domček, vyrobený na objednávku, so samostatnou... Cena:
32.900 €
Lokalita:
Košice-Kavečany
ADOMIS - Predám pekný stavebný... ADOMIS - Predám pekný stavebný pozemok 1804m2 Bačkov, 35min z Košíc, vodovod, asfaltová cesta. Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení pekný stavebný pozemok ,,C,, na výstavbu rodinného domu, alebo aj 2 domov vedľa seba, s asfaltovým... Cena:
74.900 €
Lokalita:
Bačkov
ADOMIS - Prenájom priestorov -... ADOMIS - Prenájom priestorov - sklad, dielňa, servis,95m2, vlastné wc, kúrenie,Čaňa, Železničná ulica. Ponúkame Vám na prenájom len u nás priestor s výmerou 95m2 vhodný na sklad, dielňu, servis, poprípade inú prevádzku s akýmkoľvek zámerom. Celý... Cena:
499 €/mesiac
Lokalita:
Čaňa
ADOMIS - 5-izb. rodinný dom,... ADOMIS - 5-izb. rodinný dom, garáž, rekonštrukcia, aj prevádzka,3x vstup,809m2, Hlavná ulica Čaňa. Ponúkame Vám na predaj v exkluzívnom zastúpení 5izbový rodinný dom po rekonštrukcii, v centre obce Čaňa, Hlavná ulica, s garážou a pekným pozemkom... Cena:
204.900 €
Lokalita:
Čaňa
ADOMIS-predáme rodinný dom,TOP... ADOMIS-predáme rodinný dom,TOP lokalita na Kalvárii,Olivová ulica Košice Ponúkame Vám na predaj pôvodný 2-podlažný rodinný dom v TOP vyhľadávanej lolalite mestskej časti Košíc nad Amfiteátrom - Kalvária. Dom bol... Cena:
255.900 €
Lokalita:
Košice-Sever